Ponedeljak, 20/09 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
20/09Flamengo vs Gremio1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
19/09/2021 04:02
Jedan od poslednjih mečeva 21. kola brazilske Serije A nam donosi duel između Flamenga i Gremija. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:30h.
Flamengo

Fudbaleri Flamenga igraju dosta dobro u poslednje vreme, a o tome nam najbolje svedoči i veliki trijumf u derbiju sa Palmeirasom, kada je na gostovanju aktuelni šampion Brazila slavio sa 1:3.
I pored toga Gabrijel Barbosa i drugari trenutno imaju čak jedanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Mineiro, ali ne treba zaboraviti da Flamengo ima čak tri meča manje, pa bi sa eventualna tri trijumfa došao na samo dva boda od lidera na tabeli.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je ova ekipa odigrala devet mečeva i ostvarila šest trijumfa i tri poraza.

Gremio

Nakon dvadeset odigranih kola fudbaleri Gremija se nalaze na katastrofalnom osamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang, pa ako sagledamo sve ono što se do sada dešavalo u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala, slobodno možemo reći da je ova ekipa jedno od većih razočarenja.
Ruku na srce, u poslednje vreme fudbaleri Gremija pružaju nešto bolje partije pa su tako na četiri poslednja susreta ostvarili tri trijumfa i jedan poraz.
U prošlom kolu je ova ekipa ostvarila veoma važan trijumf na svom terenu protiv Seare, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Ukoliko želi titulu Flamengo prosto mora da pobeđuje na ovakvim mečevima a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.