Nedelja, 19/09 - Fudbal, Španija, La Liga
19/09Valensija vs Real MadridDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
19/09/2021 04:08
Jedan od poslednjih mečeva petog kola španske La Lige se igra na \"Mestalji\" gde će fudbaleri Valensije ugostiti Real Madrid. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Valensija

Nakon nekoliko katastrofalnih sezona "slepi miševi" su ove godine konačno krenuli onako kako se uostalom to od ovog tima i očekuje.
Naime, posle četiri odigrana kola Valensija se nalazi na trećem mestu na tabeli pošto na četiri odigrana susreta tim sa "Mestalje" još uvek ne zna za poraz, a u tom periodu su fudbaleri ove ekipe ostvarili tri trijumfa uz samo jedan remi.
U prošlom kolu je Valensija slavila na teškom gostovanju kod Osaasune i to slobodno možemo reći bez većih problema, pošto je taj duel u Pamploni završen rezultatom 1:4, što je samo još jedan od pokazatelja sjajnih partija popularnih "slepih miševa".

Real Madrid

Madriđani takođe igraju dosta dobro na startu prvenstva, a ono što će posebno obradovati sve navijače tima iz Madrida je i odličan start u Ligi šampiona, gde su izabranici Karla Ančelotija slavili na gostovanju kod Intera, pošto je taj duel završen rezultatom 0:1.
Što se španske La Lige tiče, stvari za sada idu po planu, a i bez toga, utisak je da je četa Karla Ančelotija glavni favorit za osvajanje titule.
U prošlom kolu je kraljevski klub na svom terenu odigrao još jedan fantastičan meč i slavio protiv Selte iz Viga, a taj duel je završen rezultatom 5:2, iako je tim iz Viga dva puta vodio na tom susretu.

Naš predlog

Na mečevima i jednog i drugog tima pada baš dosta golova na startu sezone a mišljenja smo da će to biti slučaj i ovog puta zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica 1xbet plaća sa poprilično dobrom kvotom 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.