Ponedeljak, 20/09 - Fudbal, Italija, Serija A
20/09Udineze vs NapoliDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
19/09/2021 05:36
Poslednji meč četvrog kola italijankse Serije A se igra na \"Dačija\" Areni gde će fudbaleri Udinezea dočekati Napoli. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Udineze

Fudbaleri Udinezea igraju sjajno na startu italijanske Serije A, a to nam nekako i najbolje pokazuje podatak da ova ekipa posle tri odigrana meča još uvek ne zna za poraz.
U prvom kolu su "zebre" iz Udina remizirale na svom terenu protiv Juventusa, da bi u naredna dva kola Udineze slavio prvo na svom terenu protiv Venecije kada je bilo 3:0, a onda i na gostovanju kod neugodne Specije, pošto je taj duel završen rezultatom 0:1.
Primarni cilj ovog tima će pre svega biti opstanak u društvu najboljih, a poznato je da Udineze igra izuzetno dobro na domaćem terenu gde retko gubi.

Napoli

Napoli igra takođe odlično na startu ovogodišnjeg izdanja italijanske Serije A, pošto je ova ekipa posle tri odigrana kola maksimalna.
Izabranici Lučana Spaletija koji radi sjajan posao na klupi Napolitanaca su u prvom kolu slavili na svom terenu protiv Venecije, da bi nakon toga došli do trijumfa i na teškom gostovanju kod Đenove, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Ipak, svoj najbolji meč su fudbaleri sa stadiona "Dijego Armando Maradona" odigrali u prošlom kolu kada su posle preokreta savladali Juventus, pošto je taj meč završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Oba tima igraju sjajno na startu prvenstva i utisak je da ovde neće manjkati golova na obe strane, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Bet365 plaća sa kvotom 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.