Ponedeljak, 20/09 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
20/09Benfika vs BoavistaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
19/09/2021 05:44
Portugalska Primeira se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Benfike i Boaviste. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Benfika

Fudbaleri Benfike posle nekoliko neuspešnih sezona, ove godine imaju samo jedan cilj, a to je naravno osvajanje šampionskog pehara u portugalskom šampionatu.
Kako sada stvari stoje utisak je da svi fudbaleri ovog tima imaju dosta razloga za zadovoljstvo, pošto je pre svega ekipa iz Lisabona uspela da dođe do plasmana u Ligu šampiona, gde je u prvom kolu remizirala na gostovanju kod Dinama iz Kijeva u meču u kom nije bilo golova.
Što se prvenstva tiče za sada je Benfika na prvom mestu uz maksimalnih petnaest osvojenih bodova iz pet kola, ali i uz sjajnu gol razliku 13:2.

Boavista

Što se tiče Boaviste, svakako da će primarni cilj ovog tima za razliku od njegovog protivnika na večerašnjem susretu biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se Boavista nalazi na sjajnom sedmom mestu na tabeli uz osam osvojenih bodova, pošto je ova ekipa do sada na pet odigranih mečeva ostvarila dva trijumfa, dva remija uz samo jedan poraz, i to na gostovanju kod Žil Visentea u prvom kolu kada je bilo ubedljivih 3:0.
U prošlom kolu je Boavista remizirala na svom terenu protiv Portimonensea, a taj meč je završen rezultatom 1:1 uz podatak da je domaća ekipa do izjednačenja došla u drugom minutu sudijske nadoknade.

Naš predlog

Sve osim sigurne pobede Benfike bi bilo preveliko iznenađenje, a nema nikakve sumnje da će nam ovaj duel doneti i baš dosta golova, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.24.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.