Sreda, 22/09 - Fudbal, Francuska, Liga 1
22/09Mec vs PSŽPoluvreme/Krajtip: 2/2
8 / 10 Ulog
20/09/2021 19:23
Mada su još bez izgubljenog boda u Ligi 1, Parižani ne blistaju na startu sezone. Sledi im gostovanje u Mecu, gde su apsolutni favoriti. Utakmica vanrednog kola igra se u sredu 21 čas.
Mec

Prošle sezone Mec je završio na odličnom desetom mestu, što je zadovoljilo sve navijače ovog kluba, pošto im je to bila tek druga sezona od povratka u elitu. Prva je bila prekinuta, u trenutku kada su bili 15. pa su i tada ispunili svoj glavni cilj. Sada je Mec iskusniji za dve sezone u eliti, ali nije dobro startovao. Posebno se to videlo u dva prethodna kola u kojima su doživeli isto toliko poraza. Od starta sezone Mec nema pobedu, a u pest utakmica zabeleđio je po tri remija i tri poraza, i tako se ukotvio na poslednjem mestu. U petak je Mec izgubio u Strazburu sa ubedljivih 3:0, a kolo ranije na svom terenu od Troe sa 2:0, pa gol nisu postigli već 180 minuta.

Pari Sen Žermen

Zabeležili su Parižani svih šest pobeda na startu novog prvenstva i niko nema ni najmanju dilemu da će se šampionski pehar vratiti na Park Prinčeva. Prošla sezona, u kojoj je titula otišla na serev, ekipi Lila, bila je veoma čudna. Sigurni smo da PSŽ neće dozvoliti neko takvo iznenađenje. U prvih pest kola dali su 18 golova, tri po meču, ali je to nešto što očekujete kada u timu imate Nejmara, Mbapea, Di Mariju, Ikardija i, od nedavno, Lea Mesija. Nema tu Maurisio Poketino šta da razmišlja, pošalje sve njih na teren i prati utakmicu. Tako je trebalo da bude i u Brižu, u prvom kolu Lige šampiona, ali se PSŽ vratio samo sa jednim bodom, što je okarakterisano kao senzacija. Sekundi su nedostajali da Lion odnese bod sa Parka Prinčeva u nedelju, ali Ikardi golom u sudijskoj nadoknadi doneo trijumf \'\'Svecima\'\' od 2:1, mada je Lion prvi poveo u meču.

Predlog

Neće PSŽ više dozvoliti da mora da juri prednost rivala. Verujemo da će od starta napasti Mec i brzo rešiti pitanje pobednika, mada ni u \'\'raju\'\' nije sve ideano, o čemu govori verbalni sukob Mesija i Poketina u trenutku kada je bivši fudbaler Barselone zamenjen. Znamo da vas mnogi upozoravaju da se na tiket ne stavljaju utakmice u kojima prvi igra protiv poslednjeg na tabeli, ali je sada razlika u kvalitetu tolika da pitanje ne treba ni postavljati. Naš predlog je prelaz 2/2, a koeficijent za ovaj tip u kladionici Meridianbet iznosi 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.