Četvrtak, 23/09 - Fudbal, Belgija, Pro Liga
23/09Anderleht vs Gent1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
22/09/2021 01:04
U četvrtak je na programu samo jedan meč iz belgijskog šampionata i to zaostali duel petog kola između Anderlehta i Genta. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Anderleht

Fudbaleri Anderlehta igraju solidno na startu šampionata, i trenutno se nalaze na petom mestu na tabeli sa trinaest osvojenih bodova, ali i uz meč manje u odnosu na prvoplasirani Klub Briž koji je do sada sakupio sedamnaest bodova, pa je jasno ukoliko Anderleht slavi na ovom meču protiv Genta dođi će na samo bod zaostatka od akuelnog šampiona Belgije.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Standarda iz Liježa, a taj meč je završen rezultatom 0:1.
Na sedam odigranih mečeva Anderleht je ostvario četiri trijumfa, jedan remi i dva poraza.

Gent

Nema nikakve sumnje da su fudbaleri Genta najveće razočarenje dosadašnjeg toka belgijskog šampionata, pošto se ova ekipa trenutno nalazi tek na šesnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje mesto koje na kraju šampionata donosi opstanak u društvu najboljih.
Do sada je tim koji redovno predstavlja Belgiju u evropskim takmičenjima odigrao sedam mečeva u najkvalitetnijem rangu belgijskog fudbala i ostvario samo dva trijumfa, uz jedan remi i čak četiri poraza.
U prošlom kolu je Gent odigrao još jedan loš meč i doživeo poraz na gostovanju kod Kotrijka, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Ako uzmemo u obzir sve ono što su i jedni i drugi pokazali u dosadašnjem toku prvenstva dolazimo do zaključka da je Anderleht veliki favorit na ovom duelu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.