Petak, 24/09 - Fudbal, Rumunija, Liga I
24/09Rapid Bucureşti vs Voluntari1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
22/09/2021 03:26
U petak je nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj prethodnih dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rapida iz Bukurešta i Voluntarija. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Rapid Bukurešt

Fudbaleri Rapida iz Bukurešta su na jedan sjajan način započeli ovaj šampionat, pošto se tim iz prestonice Rumunije mimo svih očekivanja nalazi na trećem mestu na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Kluž.
Nakon nekoliko fenomenalnih partija, mora se priznati da je Rapid u blagoj krizi rezultata pošto ova ekipa na tri poslednja susreta ne zna za trijumf, a u tom periodu su doživeli dva poraza uz jedan remi.
U prošlom kolu je trećeplasirana ekipa na tabeli doživela poraz na svom terenu od Gaz Metana, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Voluntari

Za razliku od Rapida iz Bukurešta, Voluntari nije na najbolji mogući način započeo ovaj šampionat, međutim kako vreme prolazi tako i ova simpatična ekipa pruža sve bolje partije.
Naime, na poslednjih pet susreta Voluntari je ostvario čak četiri trijumfa uz jedan poraz, pa se posle svega ova ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na trećeplasirani Rapid iz Bukurešta, kod koga između ostalog gostuju u ovom kolu.
U prošlom kolu je Voluntari ostvario treći vezani trijumf i to na svom terenu protiv Miovenija, a taj meč je završen sa više nego ubedljivih 0:4.

Naš predlog

Rapid ima dosta problema u poslednje vreme, dok je u Voluntari u velikom naletu i trijumfom na ovom susretu bi pretekao trećeplasiranu ekipu na tabeli.
Ipak, smatramo da je konačno došlo vreme za jedan trijumf tima iz Bukurešta posle baš dosta vremena, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzart plaća sa kvotom 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.