Petak, 24/09 - Fudbal, Francuska, Liga 2
24/09Dižon vs Valensijen1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
22/09/2021 03:41
Već od petka su na programu mečevi desetog kola francuske Lige 2, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Dižona i Valensijena. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Dižon

Poznato je da je Dižon prošle sezone ispao iz Lige 1, pa će stoga primarni cilj biti povratak u društvo najboljih.
Nažalost, ova ekipa nije na najbolji mogući način startovala u ovogodišnjem izdanju Lige 2, ali kako vreme prolazi tako i Dižon polako ali sigurno diže svoju formu.
Naime, ovaj tim je na prethodna tri susreta ostvario isto toliko trijumfa uz samo jedan primljen gol, a u prošlom kolu je žrtva bio Kaen, koga je Dižon pobedio na gostovanju sa 0:1, pa se u ovom trenutku nalazi na četrnaestom mestu na tabeli.

Valensijen

Fudbaleri Valensijena imaju baš dosta problema ove sezone i ne treba nikoga da iznenadi ukoliko ova ekipa do kraja šampionata vodi grčevitu borbu za opstanak.
Naime, u ovom trenutku se Valensijen nalazi na šesnaestom mestu na tabeli, uz devet osvojenih bodova, što je za dva boda više od tima koji će na kraju napustiti Ligu 2.
U prošlom kolu je posle dosta vremena ekipa Valensijena ostvarila jedan trijumf, i to izuzetno bitan, pošto su na svom terenu savladali Bastiju, a taj duel je završen rezultatom 2:1, što je bila tek druga pobeda za ovaj tim.

Naš predlog

Dižon igra zaista sjajno u poslednje vreme i mišljenja smo da će ova ekipa sa serijom pobeda nastaviti i na duelu protiv Valensijena koji se do sada baš i nije proslavio pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.