Petak, 24/09 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
24/09Hajdenhajm vs Darmštat 981X2tip: 1
7 / 10 Ulog
22/09/2021 21:26
Dva tima koja su relativno slabo startovala u novoj sezoni sastaju se u 8. kolu nemačke Cvajte. Meč se igra u petak u 20.30.
Hajdenhajm

Ovaj tim je nekako uvek blizu vrh tabele, ali od plasmana u elitu nema ništa. Imali su jednom veliku priliku, plasirali su se u baraž, ali je Verder bio uspešniji od njih. Bilo je to pre dve sezone, a oni u tom dvomeču sa timom iz Bremena nisu nijednom izgubili, ali su ostali u Cvajti zbog manje postignutih golova u gostima. U ovoj sezoni Hajdenhajm je sakupio 12 bodova iz sedam kola, sigurno su mogli i neki više, a to je dovoljno samo za sedmo mesto. Za sada je defanziva odlična, primili su samo pet golova, međutim, napad bi mogao da bude ubojitiji, s obzirom da su postigli samo osam golova. Sada su u dobroj formi, vezali u dve pobede u prvenstvu, prvo nad Dinamom iz Drezdena na svom terenu, a u prošlom kolu su slavili na gostovanju u Zandhauzenu. Sećamo se i njihovog trijumfa nad Bajernom u DFB kupu prošle sezone.

Darmštat

Tim iz malog gradića u pokrajini Hesen već se oprobao u Bundesligi. Nisu se dugo zadržali, ali su omirisali barut elitnog fudbala u Nemačkoj. Sada su stabilni drugoligaši, već godinama, ali neki značajniji plasman nisu ostvarili. U prošloj sezoni Darmštat i Hajdenhajm su završili jedan do drugog, sa identičnim brojem osvojenih bodova, po 51. I sada su blizu na tabeli, Darmštat zaostaje dva boda za svojim rivalom, a glavni razlog za to je slab učinak na strani. Naime, Darmštat je odigrao tri utakmice u gostima, poražen je u Karlsrueu i Roštoku, dok je jedini bod osvojio u Hamburgu. Na svom terenu su znatno uspešniji, pa su zabeležili tri pobede i samo jedan poraz. U prošlom kolu Darštat je slavio minimalnu pobedu nad Dinamom iz Drezdena.

Predlog

Radi se o timovima sličnog kvalteta, ali je jasno da je Darmštat mnogo bezopasniji kada napusti udobnost svog stadiona. Pored toga Hajdenhajm je u dobroj formi i učiniće sve da veže treću uzastopnu pobedu. U dve prethodne sezone, kada su se sastajale ove dve ekipe, uvek je slavila domaća, pa verujemo da će i sada biti tako. Naš predlog je jedinica, a kvota za pobedu Hajdenhajma iznosi 2.12 u kladionici 1xbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.