Subota, 25/09 - Fudbal, Francuska, Liga 1
25/09Lion vs Lorijen1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
23/09/2021 23:02
U subotu su na programu prvi mečevi osmog kola francuske Lige 1, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Liona i Lorijena. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Lion

Nakon ne baš dobrog starta šampionata, utisak je da fudbaleri Liona u poslednje vreme pružaju baš dobre partije.
Nažalost, vrlo malo je falilo da jedan od najtrofejnijih francuskih klubova dođe do trijumfa na gostovanju kod PSŽ-a pre dva gola, ali su ipak prebogati Parižani posle preokreta slavili sa 2:1, a pobedonosni gol je aktuelni vicešampion postigao u poslednjim trenucima susreta.
Ono što je dobra stvar je da su Žerom Boateng i drugari u prošlom kolu uz dosta muke slavili na svom terenu protiv Troje, a taj meč je završen rezultatom 3:1, posle čega se tim sa Žerlana nalazi na šestom mestu na tabeli.

Lorijen

Jedno od najprijatnijih iznenađenja ovogodišnjeg izdanja francuske Lige 1 je bez sumnje ekipa Lorijena.
Naime, ovaj simpatični tim se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na Lion kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
U prošlom kolu je Lorijen vezao četvrti meč bez poraza u šampionatu i to pošto su slavili na svom terenu protiv Nice koja igra sjajno na startu sezone, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Kada su u pitanju mečevi na strani do sada je Lorijen tri puta remizirao i doživeo jedan poraz.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv susret u kom prednost ipak dajemo domaćoj ekipi koja igra zaista sjajno u poslednje vreme, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.