Subota, 25/09 - Fudbal, Španija, La Liga
25/09Real Madrid vs Viljareal1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
23/09/2021 23:33
Najzanimljiviji meč sedmog kola španske La Lige se igra na \"Santjago Bernabeu\" gde će fudbaleri Real Madrida dočekati Viljareal. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Real Madrid

Fudbaleri Reala igraju zaista sjajno na startu ovogodišnjeg izdanja La Lige pošto se trenutno potpuno zasluženo nalaze na prvom mestu na tabeli.
Do sada je kraljevski klub odigrao šest mečeva u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala i ostvario pet trijumfa uz jedan remi.
U prošlom kolu su izabranici Karla Ančelotija slavili na svom terenu protiv Majorke u meču u kom smo videli čak sedam golova, pošto je na kraju bilo 6:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na svom terenu do sada je Real maksimalan pošto ima dva trijumfa na dva susreta.

Viljareal

Iako poražavajuće zvuči podatak da su fudbaleri Viljareala tek u prošlom kolu zabeležili svoj prvi trijumf u šampionatu, ne treba zaboraviti da ova ekipa za sada nema poraz, pošto su pre toga četiri puta zaredom remizirali.
Kada smo već pomenuli to prošlo kolo, aktuelni osvajač Liga Evrope je na svom "El Madrigalu" bez većih problema savladao Elče a taj meč je završen rezultatom 4:1.
Što se tiče mečeva na strani, "žuta podmornica" je na tri susreta van svog terena isto toliko puta remizirala.

Naš predlog

Međusobni mečevi između ova dva tima nam skoro uvek donose dosta uzbuđenja ali i dosta golova. Mišljenja smo da je ovog puta ipak kraljevski klub veliki favorit na ovom duelu pa vam predlažemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.