Subota, 25/09 - Fudbal, Francuska, Liga 1
25/09PSŽ vs MonpeljeUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
24/09/2021 17:54
Monpelje bi trebalo da bude samo jedan kamenčić u mozaiku pobeda super kluba iz Pariza ove sezone. Meč na Parku Prinčeva počinje u subotu u 21 čas.
Pari Sen Žermen

I pored svih pobeda u prvenstvu, niko nije prezadovoljan izdanjima Pari Sen Žermena. U dva prethodna kola stigli su do pobede u bukvalno poslednjim sekundima, na kraju sudijske nadoknade. Oba puta bilo je 2:1, prvo protiv Liona, a onda na gostovanju Mecu. Niko ne sumnja u osvajanje titule šampiona, ali tim sastavljen od ovakvih zvezda mora i da izgleda bolje na terenu. Čak se i klupa treneru Maurisiju Poketinu drma, pogotovo nakon verbalnog sukoba sa Lionelom Mesijem, čiji je doprinos igrama i rezultatima Parižana stvarno minimalan. Sada je omaleni Argentinac povređen, ali to ne menja ništa u planovima \'\'Svetaca\'\', koji mnogo značajniji meč igrau kroz par dana, kada im u goste stiže Mančester Siti.

Monpelje

Gosti nemaju iluzija da mogu izbeći poraz u predgrađu sent deni, ali je ljudski nadati se, čak i na gostovanju Pari Sen Žermenu. Monpelje je već tri kola bez poraza, prvo su pobedili Sent etjen, a onda remizirali protiv Troa i Bordoa. Trenutno su na desetom mestu sa devet bodova iz sedam utakmica, što zadovoljava ambicije u ovom trenutku. Na gostovanjima su ove sezone dva puta remizirali, a izgubili su jedino na severu od aktuelnog šampiona Lila. Posebno je interesantan podatak da je Monpelje, posle Pari Sen Žermena, najefikasiniji tim lige. Postigli su čak 15 golova, a na svakoj utakmici tresli su mrežu rivala. U tri navrata postigli su po tri gola.

Predlog

Kada se sastaju dve najefikasnije ekipe u ligi, šta drugo predložiti nego golove. Kvota na pobedu domaćina je izuzetno niska da bi bila prvi izbor, te s emože kombinovati s nekim drugim igrama. Iako će Parižani više razmipljati o Gvardioli i Sitiju, sigurno je da neće potceniti ni Monpelje, pogotovo jer su i navijači počeli da iskazuju određeno nezadovoljstvo. Red je da vidimo jednu goleadu na Parku Prinčeva, pa vam predlažemo igru 4+. Za ovaj tip u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.