Nedelja, 26/09 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
26/09Frajburg vs Augzburg1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
24/09/2021 19:30
Nekoliko sezona unazad Frajburg odlično počinje, dok za Augzburg važi sve suprotno. Poslednja utakmica šestog kola nemačke Bundeslige igra se u nedelju u 18 časova.
Frajburg

Pored vodećeg dvojca Bajerna i Volfsburga, samo je još Frajburg neporažen u prvih pet kola novog prvenstva. Uz dve pobede imaju i tri remija, što je u ovom trenutku dovoljno za šesto mesto na tabeli. Već par sezona unazad Frajburg odlično počinje prvenstvo, stekne lepu zalihu bodova, pa onda igra rasterećeno u anstavku. Njima je i dalje opstanak glavni cilj, a ako se ukže šansa za nešto više, verujemo da će je iskoristiti. Ovo im je treća utakmica na domaćem terenu, dobili su Borusiju iz Dortmunda sa 2:1, što je možda najveće iznenađenje u sezoni do sada, ali nisu uspeli da pobede Keln, već su protiv \'\'Jarčeva\'\' izjednačili na samom kraju meča.

Augzburg

Pauza u prvenstvu najbolje je prijala fudbalerima Augzburga. Oni su u prva tri kola osvojili samo bod, i to na gostovanju u Frankfurtu, dok su na svom terenu primili po četiri gola od Hofenhajma i Leverkuzena. Nakon reprezentativne pauze kao da je zaigrala potpuno druga ekipe. Osvojili su četiri boda u dva meča, a mreža im se nije nijednom zatresla. Protiv Unona u Berlinu bilo je bez golova, a jedan pogodak bio je dovoljan za trijumf nad Menhengladbahom i prvu pobedu u sezoni. Sigurno da je samopouzdanje poraslo kod igrača ovog tima, mada oni i dalje spadaju u jedne od glavnih kandidata za selidbu u Cvajtu. Međutim, tako je pred svaku sezonu, bar u poslednjih nekoliko godina, ali se oni na volšeban način izvuku.

Predlog

Augzburgu ne leži Frajburg, pa ih nisu pobedili na poslednjih pet međusobnih duela u Bundesligi. Ne verujemo da će uspeti i sada, mada bi za Augzburg u ovom slučaju i bod bio puna kapa. Mi nekako više verujemo u Frajburg, oni su majstori da pobeđuju timove sličnog ili slabijeg kvaliteta, pa ovde predlažemo jedinicu. Za pobedu Frajburga u šestom kolu Bundeslige u kladionici Meridianbet kvota iznosi 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.