Ponedeljak, 27/09 - Fudbal, Italija, Serija A
27/09Venezia vs TorinoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
27/09/2021 02:30
Poslednji meč šestog kola italijanske Serije A se igra u Veneciji gde će istoimena ekipa na svom terenu dočekati Torino. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Venecija

Venecija se prošle sezone posle baš dosta vremena vratila u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala i evidentno je da će primarni cilj ovog tima biti opstanak u društvu najboljih.
Trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na osamnaestom mestu na tabeli uz samo tri osvojena boda, a u prošlom kolu su poraženi na gostovanju kod Milana, kada je bilo 2:0.
Inače, kada su u pitanju mečevi na svom terenu do sada je Venecija odigrala samo jedan meč na svom terenu i doživela poraz od Specije, kada je bilo 1:2.

Torino

Fudbaleri Torina nisu na najbolji mogući način startovli u ovom šampionatu, ali kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve bolje partije.
Naime, popularni “bikovi” na tri poslednja susreta ne znaju za poraz, a u prošlom kolu su remizirali na svom terenu protiv Lacija, kada je bilo 1:1.
Ne treba zaboraviti da je na klupi ovog tima hrvatski stručnjak Ivan Jurić koji je prošle sezone bio sjajan na klupi Verone.
Inače, kada su u pitanju mečevi na strani do sada je Torino odigrao dva meča na strani i ostvario jedan trijumf i jedan poraz.

Naš predlog

Jako težak meč za prognoziranje, ali ako nešto ovde ne bi smelo da izostane onda su to svakako golovi, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzart pripremila kvotu 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.