Sreda, 29/09 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
29/09Peterborough United vs Bornmut1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
28/09/2021 10:17
Vodeći tim Čempionšipa gostuje kod novajlije u ligi. Bornmut je favorit, a utakmica vanrednog 10. kola igra se u sredu u 20.45.
Piterboro

Osvajanjem drugog mesta u Ligi 1, Piterboro je, zajedno sa prvoplasiranim Hal Sitijem, prešao u Čempionšip. Na početku svoje debitantske sezone nisu se najbolje snašli, a to je samo jeoš jedna potvrda da je najveća razlika u engleskim ligama upravo između ove dve. Čempionšip je mnogo jači od Lige 1 i retko se dešava da tim koji uđe iz trećeg ranga odmah prođe do Premijer lige, dok se obrnut put često dogodi. Piterboro je trenutno na 21. mestu, odmah iznad zone ispadanja, a posle devet utakmica na kontu imaju sedam bodova. Uspeli su da pobede dva puta, prethodni put protiv Birmingema na svom terenu pre dve sedmice, dok su u subotu izgubili u Koventriju sa 3:0. Piterboro bi bio prezadovoljan opstankom u ligi, i sve je posvećeno tom cilju. Ima ekipa koje su u rangu ovog tima, ali ima i onih koje su znatno kvalitetnije.

Bornmut

Nisu uspele \'\'Trešnjice\'\' da se brzo priberu nakon neočkivanog ispadanja iz elite, pa su već drugu uzastopnu sezonu u Čempionšipu. Igrali su oni u baražu i prošle sezone, ali nisu uspeli da preskoče ekipu Brentforda. Sada tim Bornmuta želi da ispravi taj propust i izbori direktan plasman u Premijer ligu. Za sada sve ide po planu, \'\'Trešnjice\'\' su na prvom mestu, a posle devet odigranih kola imaju 21 bod, do kojih su stigli sa šest trijumfa i tri remija. Bornmut, uz Vest Brom, jedini još nema poraz u ligi, mada su doživeli pravu katastrofu u EFL kupu u Noriču, kada su poraženi sa 6:0. Sada su u seriji od četiri uzastopne pobede, pobeđeni su Barnsli, Kvins Park i Luton u Bornmutu, te Kardif na strani.Do sada su četiri puta gostovali, a n isu pobedili jedino protiv \'\'Tigrova\'\' u Halu.

Predlog

Kvalitet je apsolutno na strani gostiju, ali se dogodilo da BOrmnut ne pobedi samo Hal u gostima, upravo tim koji je stigao iz Lige 1, zajedno sa Piterborom. Međutim, ne verujemo da domaći tim može da iznenadi \'\'Trešnjice\'\' u ovom meču, pogotovo jer su gosti u seriji pobeda, koju ne žele da prekinu. Odigrajte dvojku, za koju se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.75. Recimo još da su se ove dve ekipe poslednji put sastale pre više od decenije, kada su 2011. godine igrali u Ligi 1 i jedni i drugi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.