Četvrtak, 30/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
30/09Seltik vs Bajer Leverkuzen1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
28/09/2021 19:07
\'\'Farmaceuti\'\' dolaze u Glazgov po bodove koji bi ih približili nokaut fazi. Meč u Škotskoj igra se u četvrtak u 21 čas.
Seltik

Od mnogo očekivanja u ovoj sezoni, \'\'Keltima\'\' je ostalo malo toga. Nisu uspeli da se domognu Lige šampiona kao viceprvaci svoje zemlje, izbacio ih je Mitjiland već u prvoj rundi, a neće lako vratiti ni titulu u Škotskoj. Odavno Seltik nije ovako loše startovao u prvenstvu. Tim koji je vezao deset titula, do prošle sezone, retko je gubio utakmice u Škotskoj, a sada je, posle sedam odigranih kola, tek na šestoj poziciji. Seltik ima tri pobede i isto toliko poraza, a prvi remi izborili su proteklog vikenda u duelu sa Dandi Juanjtedom na svom \'\'Seltik parku\'\'. Navijači su u šoku, pa ih poraz od Betisa sa 4:3 u prvom kolu Lige Evrope nije preterano iznenadio.

Leverkuzen

Nemački tim može da bude zadovoljan početkom sezone od koje očekuju povratak u Ligu šampiona, pošto je jurnjava sa Bajernom u Bundesligi uzaludan posao. Dve godine već \'\'Farmaceuti\'\' izbivaju iz najjačeg evropskog takmičenja, pa će i ove sezone pokušati da urade nešto značajnije u Ligi Evrope. Počeli su trijumfom nad Ferencvarošem na svojoj Baj areni, mada su do njega stigli teškom mukom i posle preokreta. U Bundesligi su igrali, rekli bismo, po planu, imaju jedan poraz, u onoj goleadi protiv Borusije iz Dortmunda, i jedan remi u Berlinu protiv Uniona. Ostale utakmice su dobili, uključujući i meč sa Majncom u subotu. Strelac jedinog gola na toj utakmici bio je mladi i supertalentovani Florijan Virc, nova \'\'zlatna koka\'\' tima iz Leverkuzena.

Predlog

Seltik je u velikoj krizi i sumnjamo da mu je u mislima duel sa Leverkuzenom, mada bi dobar rezultat mogao da bude prekretnica u sezoni. Tri poraza u ligi su nešto na šta nisu navikli i igurno je da im je samopouzdanje na najnižem nivou. Nemci su poznati po tome da nemaju empatiju prema rivalima, i sigurni smo da će umeti da iskorite probleme svog domaćina. Predlažemo vam dvojku, a za nju se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.