Četvrtak, 30/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
30/09Vest Hem vs Rapid ViennaPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
28/09/2021 19:40
\'\'Čekićari\'\' su bili ubedljivi u Zagrebu, što nam govori da ozbiljno shavtaju ovo takmičenje. Meč drugog kola protiv Bečlija igra se u četvrtak u 21 čas.
Vest Hem

Dejvid Mojes je stvorio baš jak sastav i Vest Hem može ravnopravno da se nosi sa najjačim engleskim klubovima. Titula je, još uvek, misaona imenica, ali \'\'Čekićari\'\' će zagorčati život mnogim favoritima. U pretprošlom kolu su izgubili na svom stadionu od Mančester junajteda, a imali su priliku da sa bele tačke poravnaju u poslednjim sekundama. Revanširali su se velikom rivalu u EFL kupu, slavili su na OLd Trafordu, a u subotu su doneli sva tri boda i sa gostovanja Lidsu, pošto su u Jorkširu slavili sa 2:1 posle preokreta. Start u grupnoj fazi LIge Evrope bio je više nego uspešan, pobedili su sa 2:o u Maksimiru, na terenu na kom je Totenhem izgubio 3:0 prošlog proleća.

Rapid Beč

Bečlije ne mogu da budu zadovoljni dosadašnjim učinkom. Domogli su se još jednom grupne faze Lige Evrope, ali su ih naporne kvalifikacije koštale boljeg učinka u austrijskom Bundesligi. Rapid je u seriji od tri poraza u domaćem šampionatu, a već četiri kola ne znaju za pobedu. Šturm ih je rastavio na delove u nedelju u sred Beča i poslao ih na pretposlednje mesto na tabeli. Rapid ima samo osam osvojenih bodova, a u prvih devet kola doživeli su čak pet poraza. Glavni cilj će im biti da uhvate plej-of, a o vicešampionskoj tituli, koju su osvojili prošle sezone, nema ni govora. U plej-ofu za Ligu Evrope eliminisali su ukrajinsku Zorju, a u prvom kolu grupne faze poraženi su od Genka u Beču sa 1:0.

Predlog

Ovde je Vest Hem veliki favorit i ne verujemo da se može dogoditi bilo kakvo iznenađenje. Moguće je da će Mojes malo promešati sastav, ali i sa kombinovanim timom \'\'Čekićari\'\' su bolji od očajnog Rapida. Kvota za jedinicu je niska, pa smo je pojačali prelazom 1/1. Za ovaj tip u kladionici Mozzart koeficijent iznosi 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.