Četvrtak, 30/09 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
30/09Barselona vs Flamengo1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
28/09/2021 21:00
Pored mečeva Lige šampiona u sredu nas očekuje i revanš meč polufinala Kopa Libetadores između ekvadorske Barselone i Flamenga. U prvom meču između ova dva tima je slavio Flamengo sa 2:0, a revanš je zakazan za 02:30h.
Barselona

Svakako da je veliki uspeh za Barselonu i sam plasman u polufinale Kopa Libertadores a kako sada stvari stoje deluje da će se tim iz Ekvadora ovde i zaustaviti.
Naime, Barselona je u prvom polufinalnom meču doživela poraz na gostovanju kod Flamenga a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Kada je u pitanju ekvadorski šampionat, u ovom trenutku se ovaj tim nalazi na sedmom mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Independijente.
U prošlom kolu je Barselona u jednom sjajnom susretu na svom terenu savladala Kuenku sa 3:2.

Flamengo

Nakon ne baš najboljeg starta sezone, fudbaleri Flamenga kako godina teče tako i pružaju sve bolje partije.
Nekako je najbolji pokazatelj za to i plasman u polufinale Kopa Libertadores, a vrlo verovatno će izabranici Renata Gauča doći i do velikog finala pošto imaju veliku prednost iz prvog duela u kom su savladali Barselonu na svom stadionu sa 2:0, a utisak je da je taj trijumf mogao da bude i ubedljiviji.
U brazilskom šampionatu se aktuelni šampion nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Mineiro, od koga imaju i čak dva meča manjka, pa ukoliko pobede na tim zaostalim susretima vraćaju se u borbu za šampionsku titulu.

Naš predlog

Iako Flamengo ima veliku prednost iz prvog meča mišljenja smo da će aktuelni šampion Brazila slaviti i na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzart plaća sa kvotom 1.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.