Sreda, 29/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
29/09Benfika vs Barselona1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
28/09/2021 23:16
Nakon dosta uzbuđenja u utorak, u sredu se nastavljaju mečevi Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Benfike i Barselone. Susret između ova dva tima je zakazan u 21 čas.
Benfika

Fudbaleri Benfike su na jedan zaista sjajan način otvorili ovaj šampionat, pošto se ova ekipa posle sedam odigranih kola u portugalskom šampionatu nalazi na prvom mestu na tabeli uz svih sedam trijumfa.
Ono što naravno treba naglasiti je da je Benfika uspela da dođe i do plasmana u Ligu šampiona, pošto su u kvalifikacijama bili bolji od PSV-a, koji svakako nije nimalo naivan protivnik.
U prvom kolu grupne faze "orlovi" su remizirali na gostovanju kod Dinama iz Kijeva, a taj meč je završen bez golova.

Barselona

Barselona ima velikih problema na startu ovog šampionata, a sve je nekako začinio onaj težak poraz na domaćem terenu od Bajerna iz Minhena u okviru prvog faza Lige šampiona, kada je bilo 0:3, pa već sada slobodno možemo pričati o tome da Barsa nikako ne bi smela da izgubi u Lisabonu.
Kada je u pitanju španska La Liga, u ovom trenutku se šestom mestu na tabeli a do sada su ostvarili samo tri trijumfa i čak tri remija.
Ipak, u prošlom kolu su izabranici Ronalda Kumana slavili na svom terenu protiv Levantea, a taj meč je završen rezultatom 3:0.

Naš predlog

Iako Benfika igra fenomenalno u poslednje vreme, smatramo da Barselona prosto mora da slavi na ovom teškom gostovanju kako bi sačuvala kakvu takvu nadu da dođe do plasmana u nokaut fazu, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridainbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.