Četvrtak, 30/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
30/09Lacio vs Lokomotiva Moskva1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
29/09/2021 16:06
U četvrtak su na programu mečevi drugog kola grupne faze Liga Evrope i Lige Konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali duel izmeđi Lacija i Lokomotive iz Moskve. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Lacio

Fudbaleri Lacija imaju velike ambicije u Ligi Evrope i posle dosta vremena deluje da su Rimljani zainteresovani za ovo takmičenje, i svakako da će želeti da idu do kraja, što neće biti nimalo lak zadatak.
Na veliku žalost svih navijača Lacija, izabranici Maurisija Sarija su u prvom kolu doživeli poraz na gostovanju kod Galatasaraja a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Kada je u pitanju italijanska Serija A, u ovom trenutku se tim iz Rima nalazi na šestom mestu na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Napoli, a u prošlom kolu je Lacio slavio u gradskom derbiju protiv Rome kada je bilo 3:2.

Lokomotiva Moskva

Lokomotiva iz Moskve nažalost nije uspela da dođe do plasmana u Ligu šampiona, pa će morati da se zadovolji sa drugim po kvalitetu evropskim klupskim takmičenjem.
U prvom kolu Liga Evrope su izabranici Marka Nikolića remizirali na svom terenu protiv Marseja, kada je bilo 1:1, što i nije loš rezultat obzirom da tim sa Velodroma igra sjajno na startu francuskog šampionata.
Kada je u pitanju Premijer liga Rusije, Lokosima ne cvetaju ruže pošto na dva poslednja meča ne znaju za trijumf, a zanimljivo da su dueli i protiv Urala, ali i protiv Himkija ne gostovanju završeni bez golova.

Naš predlog

Lacio mora da se iskupi za jako lošu partiju u prvom kolu Liga Evrope kada su poraženi kod Galatasaraja, a smatramo da će ceh platiti Moskovljani, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.