Četvrtak, 30/09 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
30/09Ludogorec vs Crvena zvezdaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
29/09/2021 16:21
Jedan od najzanimljivijih mečeva drugog kola grupne faze Liga Evrope se igra u Razgradu gde će Ludogorec na svom terenu dočekati Crvenu Zvezdu. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Ludogorec

Ludogorec ponovo nije uspeo da dođe do plasmana u Ligu šampiona, ali je sigurno da su navijači tima zadovoljni i sa plasmanom u Ligu Evrope.
U prvom kolu drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja bugarski šampion je odigrao jedan dosta dobar meč i remizirao na gostovanju kod favorizovanog Miđilanda, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Kada je u pitanju bugarski šampionat, trenutno se "luda šuma" nalazi na prvom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Botev iz Plovdiva.

Crvena Zvezda

Poput Ludogoreca i srpski šampion nažalost nije uspeo da dođe do plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje pa će izabranici Dejana Stankovića drugu godinu zaredom igrati u Ligi Evrope, gde su prošle sezone ostavili sasvim solidan utisak pošto vas podsećamo da je aktuelni šampion Srbije stigao do osmine finala gde je nesrećno eliminisan od Milana.
Kada je u pitanju ovogodišnje izdanje Ling Long Superlige, Zvezda trenutno zaostaje za prvoplasiranim Partizanom pet bodova uz meč manje, a nedavno je u večitom derbiju bilo 1:1.
Inače, u prvom kolu Liga Evrope Zvezda je slavila na svom terenu protiv Brage, a taj meč na stadionu "Rajko Mitić" je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Ludogorec je sasvim sigurno blagi favorit na ovom duelu pošto će Crvena Zvezda u Bugarskoj biti bez Borjana, Degeneka, Dragovića i Kataija što će sasvim sigurno biti ogroman hendikep. Ipak, savetujemo vam da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda i da se fokusirate na golove kojih po tradiciji ima na mečevima između ova dva tima, pa vam savetujemo da odigrate igru 3+ koju kladionica Mozzart plaća sa fantastičnom kvotom 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.