Petak, 01/10 - Fudbal, Italija, Serija B
01/10Lecce vs MonzaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
30/09/2021 12:49
Italijanska Serija B se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lećea i Monce. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Leće

Fudbaleri Lećea igraju zaista sjajno u poslednje vreme, a najbolji pokazatelj za to je i što je ova ekipa na pet poslednjih susreta bez poraza, a u tom periodu su dva puta remizirali uz tri trijumfa i to u tri poslednja kola.
U prošlom kolu je nekadašnji redovni učesnik najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala slavio na teškom gostovanju kod Citadele, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ovaj tim odigrao samo dva meča kao domaćin i upisao jedan trijumf i jedan remi.

Monca

I pored silnih ulaganja u Moncu, utisak je da će ovaj klub i ove sezone teško uspeti da se domogne toliko željenog plasmana u Seriju A.
Naime, klub na čijem čelu je duo Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani se trenutno nalazi tek na jedanaestom mestu na tabeli Serije B, sa samo devet osvojenih bodova.
Do sada je Monca odigrala šest mečeva i ostvarila dva trijumfa, čak tri remija uz jedan poraz i to na gostovanju kod Pize, kada je bilo 2:1.
Kada su u pitanju mečevi na strani do sada je verovatno i najskuplji tim u Seriji B odigrao tri meča na strani i doživeo jedan poraz uz dva remija.

Naš predlog

Pre svega, treba reći da i jedna i druga ekipa imaju isti cilj a to je svakako plasman u Seriju A. Leće igra sjajno u poslednje vreme, dok se Monca dosta muči, ali je nekako utisak da će i jedan i drugi tim ići na trijumf u ovom derbiju sedmog kola Serije B, zbog čega se očekuju golovi na obe strane pa vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.