Subota, 02/10 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
02/10Brajton vs ArsenalDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
01/10/2021 11:53
Za Brajton je ovo početak sezone iz snova, a popravlja se i Arsenal. Duel na jugu Engleske igra se u subotu u 18.30.
Brajton

Za mnoge je pravi šok pogledn na tabelu Premijer lige na kojoj je Brajton samo jedan bod udaljen od vodećeg Liverpula. Jesu \'\'Galebovi\'\' na šestm mestu, ali četiri tima ispred njih, Everton, Junajted, Čelsi i Siti, imaju identičan broj bodova kao i oni, osvojili su po 13. Moglo se dogoditi, da je Brajton slavio protiv Kristal Palasa u prošlom kolu, da sada predvodi prmijerligaški karavan, a to bi tek bilo iznenađenje. Ipak, na Selhurst parku su bili sasvim zadovoljni bodom, s obzirom da su do njega došli tek u petom minutu sudijske nadoknade. Pobedio je Brajton već četiri puta u prvih šest kola, a na tri utakmice na svom Amkesu, dva puta su pobedili, ali i doživeli jedini poraza do sada, bodove iz Brajtona odneo je Everton.

Arsenal

\'\'Tobdžije\'\' su katastrofalano otvorile sezonu i bilo je samo pitanje dana kada će Mikelu Arteti biti uručen otkaz, bar su tako predviđale ostrvske kladionice, koje su prognozirale koji će menadžer prvi \'\'popiti šut kartu\'\'. Stvari su se u poslednje vreme promenile i verujemo da nikom u Arsenalu nije drago što sledi prvenstvena pauza. Prethodna pauza bila je blagotvorna za londonski tim, posle nje je Arsenal zaređao sa pobedama, vezao je tri trijumfa u ligi i jedan u EFL kupu. Onaj najznačajniji desio se prošle nedelje, u derbiju severnog Londona \'\'Tobdžije\'\' su do nogu potukle najvećeg rivala, tim Totenhema, sa 3:1. Bila je to rapsodija u prvih 45 minuta, poput onih igara kada je menadžer bio Arsen Venger, a u timu Tijeri Anri, Bergamp, Ljunberg, Pires i ostali. Videćemo da li će Arsenal iskorisiti zalet i upisati još jedan trijumf i pomeriti se još malo napred sa trenutnog 10. mesta.

Predlog

Arsenal je krenuo sa tri uzastpna poraza, bez datog gola, a sa primljenih čak devet. U naredna tri meča primili su samo jedan, a dali pet. Jasno je da su u dbroj formi, ali se isto može reći i za tim Brajtona. U prošloj sezoni londonski tim je minimalnim rezultatom slavio u najpoznatijem univerzitetskom centru, a sada je naš predlog igra gol-gol. Za GG u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.