Subota, 02/10 - Fudbal, Italija, Serija A
02/10Sasuolo vs InterDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
01/10/2021 12:43
Veoma zanimljiv meč igra se u Ređo Emiliji. U goste Sasuolu dolazi šampion Italije, ekipa Intera. Utakmica se igra u subotu u 20.45.
Sasuolo

Tim iz Ređo Emilije već godina aje u vrhu italijanskog fudbala i ni najjačim timovima sa \'\'Čizme\'\' nije prijatno kada ih imaju za rivala. U aktuelnoj sezoni Sasuolo ne može biti zadovoljan učinkom od sedam bodova u šest odigranih kola. Pre nego što su prošle sedmice pobedili Veneciju minimalnim rezultatom, imali su tri vezana poraza. Gubili su od Rome, Torina i Atalante, a zanimljivo je da su ih Rimljani dobili pobedonosnim golom u sudjskoj nadoknadi, strelac je bio El Šaravi, a Torino pogotkom Pjace u finišu meča. Malo je zabrinjavajuće što Sasuolo nije efikasan kao ranijih sezona, pa su na šest utakmica njihovi strelci dali šest golova, jedva jedan po meču.

Inter

Šampion je u velikim finansijskim problemima i ne zna se šta će biti sa slavnim italijanskim klubom. Prošlogodišnji Skudeto će skupo koštati Inter, koji je širio više nego što mu je to bilo dozvoljeno. Tim je mnogo jeftiniji nego prošle godine, ali su i rezultati slabiji. Istina, u prvenstvu \'\'nero-azuri\'\' stoje odlično, imaju četiri pobede i dva remija, pa su trenutno na trećem mestu, iza gradskog rivala Milana i jedino maksimalnom Napolija. Zato su u Ligi šampiona startovali slabo, iz dva meča Inter ima samo jedan bod, a još nije dao ni gol. Izgubili su od Reala na Meaci, a onda su u utorak bez golova igrali u Ukrajini sa Šahtjorom. To je bio treći uzastopni duel ove dve ekipe za samo godinu dana koji je završen rezultatom 0:0. U prošlom kolu Serije A INter je podelio bodove sa Atalantom u Milanu, nakon spektakularnog meča, bilo je 2:2.

Predlog

Oba prošlogodišnja duela u prvenstvu dobio je Inter. U Milanu je bilo 2:1, a u Ređo Emiliji čak 3:0 za \'\'neroazure\'\'. Nije Sasuolo pobedio u poslednjih pet međusobnih okršaja, pa je jasno da mu ne odgovara milanski gigant. Ipak, nije domaćin bez šansi u ovom meču, a mi, pre svega, očekujemo efikasnu igru sa obe strane. Naš predlog je igra gol-gol, a koeficijent za nju u kladionici Mozzart iznosi 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.