Subota, 02/10 - Fudbal, Francuska, Liga 1
02/10Nica vs Brest1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
01/10/2021 13:03
U subotu su na programu dva meča devetog kola francuske Lige 1, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Nice i Bresta. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Nica

Fudbaleri Nice igraju sjajno u ovogodišnjem izdanju francuske Lige 1, a najbolji pokazatelj za to je i što se ova ekipa trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na trećeplasirani Marsej, a poznato je da ta treća pozicija na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
Do sada su izabranici trenera Galtijera odigrali sedam mečeva na kojima su doživeli samo jedan poraz uz četiri trijumfa, ali i dva remija.
U prošlom kolu je tim sa Azurne obale slavio na gostovanju kod Sent Etjena a taj duel je završen rezultatom 0:3.

Brest

Što se tiče Bresta, svakako da je primarni cilj ovog tima opstanak u društvu najbojljih, što sasvim sigurno neće biti nimalo lak zadatak.
Trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na devetnaestom mestu na tabeli sa samo četiri osvojena boda, a poznato je da to mesto nažalost na kraju sezone znači i selidbu u niži rang.
Na osam odigranih susreta fudbaleri Bresta su bez trijumfa, uz četiri remija ali i isto toliko poraza.
U prošlom kolu je pretposlednja ekipa na tabeli poražena na svom terenu od Meca kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Utisak je da fudbaleri Nice ne bi trebalo da imaju previše problema na ovom susretu pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.