Subota, 02/10 - Fudbal, Francuska, Liga 2
02/10Okser vs Nim1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
01/10/2021 13:22
Posle duže vremena smo za vas analizirali jedan meč francuske druge lige, a ovoga puta smo se opredelili za susret između Oksera i Nima. Meč između ova dva tima je zakazan za 15 časova.
Okser

Fudbaleri Oksera igraju dosta dobro ove sezone, a svakako da će primarni cilj biti konačni povratak ovog tima u najkvalitetniji rang francuskog fudbala.
Trenutno se Okser nalazi na trećem mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Tuluz.
Do sada je ova ekipa odigrala deset mečeva u drugom po kvalitetu rangu francuskog fudbala na kojima su doživeli samo jedan poraz uz pet trijumfa i čak četiri remija.
U prošlom kolu je Okser remizirao na gostovanju kod Sošoa, a taj duel je završen bez golova.

Nim

Što se tiče Nima, ova ekipa se posle deset odigranih kola nalazi na sredini tabele francuske Lige 2, tačnije na desetom mestu na tabeli.
Sigurno je da će ovaj tim dati sve od sebe da se umeša u borbu za plasman u elitu, ali to neće biti nimalo lak zadatak obzirom da je konkurencija u Ligi 2 ove sezone paklena.
U prošlom kolu su fudbaleri Nima doživeli poraz na svom terenu od Avra, a taj meč je završen rezultatom 0:1.
Inače, ova ekipa igra jako loše u poslednje vreme pošto na pet poslednjih susreta ne znaju za trijumf, a u tom periodu su doživeli tri poraza uz dva remija.

Naš predlog

Okser žarko želi da dođe do plasmana u Ligu 1, a ovoga puta im u goste dolazi Nim koji igra katastrofalno u poslednje vreme, što bi domaćin prosto morao da iskoristi pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzart plaća sa kvotom 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.