Nedelja, 03/10 - Fudbal, Srbija, Superliga
03/10Mladost Lučani vs Novi Pazar1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
02/10/2021 17:03
Lučanci su se napokon probudli i kreće beg sa dna tabele. Novi Pazar u Lučanima gostuje u nedelju od 18 časova.
Mladost Lučani

Katastrofalno su Dragačevci otvorili prvenstvo, pa su na startu vezali šest poraza, što im se nikad nije desilo. Remi sa Čukaričkim nagovestio je bolje dane, a onda je stigao prvi, i za sada jedini, trijumf u Novom Sadu protiv Proletera. Partizan je bio prejak, čak i u Lučanima, ali je onda donesen veoma važan bod iz Beograda protiv Voždovca. Vreme je da Mladost prepusti \'\'fenjer\'\', a to će učiniti ako savlada Novi Pazar. Ovo je meč koji Lučanci moraju da dobiju, planiraju li da i dalje budu superligaši. Za sada su na svom terenu osvojili samo jedan, jedini bod, i u tome treba tražiti razloge njihovog slabog plasmana.

Novi Pazar

Pazarci su odmah ispred svog sadašnjeg rivala na tabeli, dakle pretposlednji. I njima je glavni cilj sačuvati status prvoligaša, što u prethodnoj, povratničkoj, sezoni jedva uspeli, i to trijumfom u poslednjem kolu protiv Napretka. Novi Pazar je osvojio do sada sedam bodova iz deset utakmica, ali se mora priznati da im ni rapored nije išao na ruku, pošto su dočekivali i Partizan i Crvenu zvezdu. Zbog nereda na meču sa Partizanom, morali su da igraju bez podrške navijača u narednim utakmicama, pa su i šampiona dočekali pred praznim tribinama. Domaći teren je uzadanica Pazaraca, oni su mnogo opsaniji na svom stadionu kraj Jošanice, dok su ove sezone na gostovanjima osvojili samo jedan bod, a pet puta su poraženi, četiri meča uzastopno. Bod su osvojili samo u Novom Sadu protiv Proletera.

Predlog

U prošloj sezoni Novi Pazar je bio ubedljiv kraj Jošanice protiv Mladosti, bilo je 4:1, ali su Lučanci bili bolji na svom terenu i slavili sa 2:1. I sada smo ubeđeni da će pobeda pripasti domaćem tuimu, a to je u ovom slučaju ekipa Mladosti. Predlažemo vam pobedu domaćina, a koeficijent za jedinicu u kladionici Meridianbet iznosi 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.