Nedelja, 03/10 - Fudbal, Grčka, Super League
03/10Olimpijakos vs Panatinaikos1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
02/10/2021 20:21
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan duel grčkog udbala, a ovoga puta je reč o najvećem derbiju ove zemlje, pošto će Olimpijakos na svom terenu dočekati Panatinaikos. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Olimpijakos

Fudbaleri Olimpijakosa odavno nemaju premca u najkvalitetnijem rangu grčkog fudbala a svakako da je ova ekipa i ovog puta glavni favorit za osvajanje naslova prvaka.
Trenutno se Oli nalazi na drugom mestu na tabeli uz osvojenih deset bodova, pošto je ova ekipa na četiri odigrana meča ostvarila tri trijumfa uz remi u prvom kolu na svom terenu protiv Atromitosa kada mimo svih očekivanja nije bilo golova.
U prošlom kolu je tim iz Pireja slavio na gostovanju kod Asterasa, a taj meč je završen rezultatom 0:2.

Panatinaikos

Duži vremenski period fudbaleri Panatinaikosa ne spadaju u sam vrh grčkog fudbala i veoma retko dolaze do plasmana u neko od evropskih takmičenja.
Trenutno se Panata nalazi na šestom mestu na tabeli sa isto toliko osvojenih bodova pošto je jedan od najtrofejnijih grčkih klubova na četiri odigrana meča ostvario dva trijumfa i dva poraza.
U prošlom kolu je tim iz grčke prestonice odigrao jedan sjajan meč i slavio na svom terenu protiv prvoplasiranog Volosa, a taj duel je završen rezultatom 5:1.

Naš predlog

Ne treba biti previše pametan pa konstatovati da su fudbaleri Olimpijakosa veliki favoriti u najvećem derbiju grćkog fudbala pošto Panatinaikos odavno nije na svom prepoznatljivom nivou, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica 1xbet plaća sa kvotom 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.