Utorak, 05/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
05/10Remo vs Koritiba1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
03/10/2021 15:51
Poslednji meč 28. kola brazilske Serije B nam donosi duel između Rema i Koritibe. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:00h.
Remo

Fudbaleri Rema igraju dosta dobro u svojoj debitantskoj sezoni u drugoj ligi, a trenutno se nalaze na desetom mestu na tabeli.
Primarni cilj ovog tima biće opstanak u društvu najboljih, i kako sada stvari stoje to zaista ne bi trebalo da se dovede u pitanje.
Do sada je Remo odigrao 27 mečeva na kojima je ostvario deset trijumfa, sedam remija i deset poraza.
U prošlom kolu je desetoplasirana ekipa na tabeli odigrala jedan solidan meč na gostovanju kod Sampajo Koreje kada je bilo 1:1.

Koritiba

Fudbaleri Koritibe su bez ikakve sumnje ekipa koja je do sada najviše pokazala u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala.
Naime, ovaj tim se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na drugoplasirani Avai, koji ima i meč više pa bi eventualnim trijumfom na gostovanju kod Rema, lider na tabeli mogao još više da poveća svoju bodovnu prednost u odnosu na najbliže pratioce.
Inače, Koritiba je u prošlom kolu odigrala ne baš tako dobar meč pošto je na svom terenu remizirala protiv pretposlednje Konfijanse, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Iako Remo igra dosta dobro ove sezone, smatramo da će lider na tabeli ubeležiti novi trijumf i još više povećati svoju bodovnu prednost u odnosu na najbliže rivale zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.