Utorak, 05/10 - Fudbal, Argentina, Primera
05/10Kolon vs Banfild1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
03/10/2021 16:03
Poslednji meč četrnaestog kola argentinske Primere nam donosi duel između Kolona i Banfilda. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:15h.
Kolon

Fudbaleri Kolona igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju argentinske Primere, pa se trenutno nalaze na sredini tabele, preciznije na desetom mestu uz devetnaesto osvojenih bodova, što je primera radi za samo pet bodova manje od četvrtoplasiranog Estudijantesa, a poznato je da to četvrto mesto donosi plasman u Kopa Libertadores.
U prošlom kolu su fudbaleri Kolona odigrali jedan dosta dobar meč na gostovanju kod Boke Juniors na Bombonjeri, ali je ipak aktuelni šampion golom u finišu susreta uspeo da slomi tvrdi otpor gostiju, koji se nisu nimalo obrukali na gostovanju kod najtrofejnijeg argentinskog tima.

Banfild

Banfild za razliku od Kolona pruža izuzetno loše partije ove sezone, pošto se trenutno ova ekipa nalazi tek na 22. mestu na tabeli sa samo trinaest osvojenih bodova.
Poražavajuće zvuči podatak da je ova ekipa do sada ostvarila samo dva trijumfa, od kojih je drugi bio u prošlom kolu na svom terenu protiv Tukumana, kada je bilo 2:0.
Kada su u pitanju mečevi na gostovanjima, do sada je Banfild odigrao sedam mečeva na kojima je ostvario jedan trijumf, čak pet remija i samo jedan poraz.

Naš predlog

Prednost u ovom duelu dajemo domaćinu koji pruža zaista sjajne partije na svom terenu pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.50, uz podatak da bi ovo mogao da bude jedan meč sa malo golova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.