Utorak, 05/10 - Fudbal, Engleska, National League
05/10Wrexham vs ChesterfieldUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
04/10/2021 14:07
Zanimljiv meč trebalo bi da se odigra u Velsu. Reksam dočekuje Česterfild u utorak u 20.45 u okviru vanrednog 10. kola Nacionalne lige Engleske.
Reksam

Jedan od najstarijih klubova na svetu, velški Reksam, odavno nastupa u engleskim ligama. U poslednje vreme ne mogu se pohvaliti nekim uspesima, pa već dugo tavore u Nacionalnoj, poluprofesionalnoj ligi. Prethodno prvenstvo su dobro započeli, ali na kraju nisu stigi ni do baraža. Završili su na 8. mestu, a jedan bod ih je delio od razigravanja. Trenutno su 12. sa dvanaest bodova iz 8 kola. Mogli su i bolje, ali je još rana faza takmičenja i vremena za popravak ima dovoljno. U subotu je Reksam poražen od Stokporta sa 2:1, ali mnogo bolje igraju na svom stadionu. Kao domaćini su odigrali tri utakmice, dve su dobili minimalnim rezultatom, protiv Vokinga i Dag end Reda, dok su sa Nots kauntijem igrali 1:1.

Česterfild

Česterfild je imao samo bod više od Reksama prošle sezone, ali je bio šesti i igrao u plej-ofu. Ispali su od Nots Kauntija, pa i ovu sezonu provode u Nacionalnoj ligi. Početak novog prvenstva je bio odličan, u devet utakmica zabeležili su pet pobeda, tri remija i samo jedan poraz. Taj neuspeh doživeli su u subotu, kada su na gostovanju kod Vokinga poraženi sa 3:1. Pre toga su imali niz od osam mečeva bez poraza. Zanimljivo je da su pre te utakmice gostovali četiri puta, tri meča su dobili, a jedan odigrali nerešeno, ali nisu primili nijedan gol. Dakle, odbrana je vrlo čvrsta, posebno kada gostuju.

Predlog

Upravo smo se držali ovog učinka ekipe Česterfilda na strani. Posle 360 minuta bez primljenog gola na gostovanjima, primili su tri protiv Vokinga, Očekujemo da se ponovo vrate svom stilu igre, a ni Reksam nije tim koji daje mnogo golova. Njihov poslednji međusobni duel završen je bez golova, pa ne očekujemo puno pogodaka ni sada. Naš predlog je igra 0-2 gola sa kvotom 2.10 u kladionici 1xbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.