Utorak, 05/10 - Fudbal, Engleska, Football League Trophy
05/10Lincoln City vs SanderlendDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
04/10/2021 19:36
Gostima je ovo prvi meč u okviru EFL Kupa, dok su domaćini igrali već dva puta. Meč je na programu u utorak u 20.45.
Linkoln Siti

Linkoln je dva puta pobedio u ovoj grupi, u kojoj su još Bredford i mladi fudbaleri Mančester junajteda. Protiv oba ta rivala Linkoln Siti je ostvario pobede, mlade \'\'Crvene đavole\'\' dobili su sa 3:2, a u Bredfordu su slavili sa ubedljivih 3:0. Međutim, njima je mnogo važnije takmičenje u Ligi 1, gde su u poslednje vreme imali nekoliko slabih rezultata. U pet poslednjih kola ova ekipa je slavila samo jednom, pa je trenutno tek na 16. mestu, nakon subotnjeg remija na domaćem terenu sa Plimutom. Pre toga su, u prošli utorak, izgubili na gostovanju Morkambu.

Sanderlend

\'\'Crne mačke\'\' su preskočile dva kola, pa će naknadno odigrati svoje utakmice u ovom, ne toliko bitnom takmičenju. Sanderlend nikako da se vrati na stare staze slave, pa posle ispadanja iz Premijer lige i kasnije iz Čempionšipa, već godinama tavore u trećem rangu, Ligi 1. Svake godine se najavljuje napad na prvo mesto, uvek su tu negde oko vrha, ali završni korak nikako da naprave. Sada su odlično startovali, trenutno su na deobi prvog mesta sa Viganom, a obe ekipe imaju po 22 boda iz deset mečeva, dakle, zaostaju po jednu utakmicu za ostalim timovima. Niz odličnih rezultata prekinuli su u subotu, kada su u derbiju gostovali kod Portsmuta i ubedljivo izgubili sa 4:0.

Predlog

Ove dve ekipe igraju u istom rangu, ali se još nisu sastale u aktuelnoj sezoni. U prošloj su obe ekipe bile uspešne na svom terenu, Linkoln je pobedio 2:0, a Sanderlend se na proleće revanširao trijumfom od 2:1. Pošto se radi o takmičenju u kome treneri šansu ukazuju igračima koji nemaju veliku minutažu u prvenstvu, jedino što nam pada na pamet je igra na golove. Očekujemo otvorenu igru s obe strane, pa se kao logičan epilog nameće igra gol-gol. Za GG u kladionici 1xbet kvota je 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.