Sreda, 06/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
06/10Náutico RR vs GoiásDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
04/10/2021 20:20
U utorak je poprilično slaba ponuda za klađenje pa smo ovog puta bili prinuđeni da za vas analiziramo jedan meč brazilske Serije B, i to duel između Nautika i Gojasa. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Nautiko

Poznato je da su fubaleri Nautika krenuli sjajno u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije B, čak su veći deo šampionata proveli i na prvom mestu na tabeli, međutim, negde od sredine prvenstva ova ekipa je naglo pala u formi, pa se u ovom trenutku nalaze tek na devetom mestu na tabeli uz deset bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Gojas, koji im između ostalog i gostuje u ovom kolu.
Poznato je da je to četvrto mesto i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u Seriju A, pa će to biti primarni cilj Nautika, iako će to biti veoma težak zadatak.
U prošlom kolu je Nautiko posle dosta vremena slavio na gostovanju kod Operarija, kada je bilo 1:2.

Gojas

Što se tiče Gojasa, poput Nautika, primarni cilj i ovog tima biće plasman u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, a mora se priznati da se ovaj tim nalazi u dosta boljoj situaciji od njihovog protivnika na ovom duelu.
Naime, Gojas se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednja pozicija koja na kraju šampionata donosi plasman u Seriju.
Na pet poslednjih mečeva su fudbaleri ove ekipe ostvarili dva trijumfa i tri poraza, a u prošlom kolu je Gojas slavio na svom terenu protiv Vitorije, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Naš predlog

Sigurno je da će i jedan i drugi tim ići na ovom meču na trijumf, što nam po svemu sudeći može doneti golove na obe strane, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.