Četvrtak, 07/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
07/10Bragantino vs Flamengo1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
05/10/2021 08:02
U noći između srede i četvrtka su na programu mečevi vanrednog kola brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bragantina i Flamenga. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:30h.
Bragantino

Fudbaleri Bragantina su bez ikakve sumnje najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A, pošto se ova ekipa mimo svih očekivanja nalazi na fantastičnom petom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na trećeplasirani Flamengo, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
Nažalost, mora se priznati da Bragantino u poslednje vreme ima baš dosta problema, pa je tako ova ekipa na pet poslednjih mečeva bez trijumfa, a u tom periodu su doživeli dva poraza uz čak tri remija.
U prošlom kolu je petoplasirana ekipa na tabeli remizirala na svom terenu protiv Korintijansa, a taj duel je završen rezultatom 2:2.

Flamengo

Nedavno su fudbaleri Flamenga izborili plasman u veliko finale Kopa Libertadores, što je svakako i bio primarni cilj ovog tima.
Naime, prošle sezone je Flamengo uz dosta muke odbranio titulu šampiona Brazila, pa su se ove više fokusirali na na najkvalitetnije fudbalsko takmičenje Južne Amerike i izabranici Renata Gauča se nalaze nadomak trofeja. U finalu će Flamengo odmeriti snage sa Palmeirasom, koji je drugi put uzastopno došao do finala.
Kada je Serija A u pitanju trenutno se Flamengo nalazi na trećem mestu na tabeli uz jedanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Mineiro, ali i dva meča manjka u odnosu na lidera na tabeli.

Naš predlog

Iako je Bragantino pravi hit šampionata, mora se priznati da ova ekipa igra dosta slabo u poslednje vreme što bi morao da iskoristi Flamengo zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa fantastičnom kvotom 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.