Četvrtak, 07/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
07/10Šapekoense vs Atletiko Mineiro1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
05/10/2021 08:27
U noći između srede i četvrtka su na programu mečevi 24. kola brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Čapekoensea i Atletiko Mineira. Susret između ova dva tima je zakazan za 00:00h.
Čapekoense

Fudbaleri Čapekoensea su prošle sezone igrali sjajno što je između ostalog ovom timu donelo i plasman u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, ali kako sada stvari stoje popularni "Čape" ćemo posle samo jedne sezone u društvu najboljih, ponovo naredne godine gledati u Segundu.
Naime, tim koji je široj javnosti postao poznat po onoj stravičnoj saobraćajnoj nesreći se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo jedanaest osvojenih bodova što je za čak trinaest bodova manje u odnosu na ekipu koja se nalazi u bezbednoj zoni.
Inače, u prošlom kolu je Čapekoense remizirao na svom terenu protiv Sao Paula, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Atletiko Mineiro

Fudbaleri Atletiko Mineira igraju zaista sjajno ove sezone, i ako smo za fudbalera Čapekoensea pričali da su najozbiljniji kandidat za ispadanje, onda je svakako Mineiro najveći favorit da na kraju dođe do naslova prvaka.
Naime, ekipa za koju igraju Hulk i Dijego Košta se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak deset bodova viška u odnosu na drugoplasirani Palmeiras, koji ih je nažalost nedavno eliminisao u polufinalu Kopa Libertadores.
U prošlom kolu je lider na tabeli uz dosta muke slavio na svom terenu protiv Internasionala, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Čapekoense ima sve manje izgleda da i naredne sezone igra u društvu najboljih, i zaista ova ekipa ima ogromnih problema u poslednje vreme. Na njihovu žalost, u goste im dolazi lider na tabeli i utisak je da Mineiro ne bi trebalo da ima problema u gostima kod "fenjeraša" zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.