Sreda, 06/10 - Fudbal, Srbija, Prva Liga
06/10Timok vs Inđija1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
05/10/2021 17:52
Zaječarci su se iznenađujuće našli u Prvoj ligi Srbije, i sasvim solidno guraju. Inđija je ipak favorit u Zaječaru. Meč se igra u sredu u 15 časova.
Timok

Pre samo tri godine Timok je tavorio u Zoni, četvrtom rangu takmičenja u Srbiji, bez nade da može napred. Međutim, posle prekida prvenstva vanredno je napredovao do Srpske lige Istok, gde je prošle sezone osvojio prvo mesti i igrao u baražu za plasman u Prvu ligu Srbije. U tom baražu bili su uspešniji u dvomeču protiv Sloge iz Požege, i na opšte iznenađenje evo ih među drugoligašima. U prvih deset kola u novom društvu Timok je zabeležio tri pobede, dva remija i pet poraza. Pokušaće da se domognu gornje polovine tabele i igranja u plej-ofu, ali i da ne bude tako, njihov jedini cilj je opstanaka u ovom rangu. U prehodnom kolu Timok je izgubio u Ivanjici od Javora, čime je vezao tri meča bez pobede. Ipak, na domaćem terenu su sasvim solidni, na četiri meča imaju dve pobede i dva remija.

Inđija

Plan ekipe Inđije je ekspresan povratak u fudbalsku elitu Srbije. Nisu uspeli da se spasu prošle sezone kada je iz Super lige ispadalo čak šest timova, pa će pokušati težim putem, odnosno da se kroz Prvu ligu Srbije ponovo dokopaju elite. Za sada je sve po planu, trenutno su vodeća ekipa, a posle deset kola imaju 23 boda. inđija je pobedila čak sedam puta, dve utakmice su odigrali nerešeno, dok su izgubili samo od Mačve u Šapcu. Što se tiče utakmica na strani, na prva dva gostovanja su pobedili, protiv Loznice i Javora, da bi onda izgubili od Mačve, i remizirali sa Bačkom.

Predlog

Inđijci dolaze u Zaječar po bodove. Ova dva tima nisu igrali još od 2013. godine kada su obe ekipe bile drugoligaši. Od tada, sledio je sunovrat Timoka, a uspon Inđije, da bi se ove sezone ponovo sreli u drugoligaškom društvu. Očekujemo prvi poraz Timoka u zaječaru, pa vam predlažemo da odigrate dvojku, za koju u kladionici Meridianbet dobijate koeficijent 2.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.