Petak, 08/10 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
08/10Paragvaj vs Argentina1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
06/10/2021 18:22
U noći između četvrtka i petka se nastavljaju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano naredne godine, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Paragvaja i Argentine. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:00h.
Paragvaj

Selekcija Paragvaja igra solidno u ovim kvalifikacijama ali je veliko pitanje da li će to biti dovoljno da dođu do plasmana na Mundijal.
Naime, ova reprezentacija se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na petoplasiranu Kolumbiju, a poznato je da je to peto mesto ujedno i poslednje koje na kraju kvalifikacija donosi plasman u baraž za odlazak na najveću smotru fudbala.
Inače, u prošlom kolu je Paragvaj odigrao jedan dobar meč pred svojim navijačima i savladao poslednjeplasiranu Veneceulu, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Argentina

Što se tiče Argentine, sigurno je da su Leo Mesi i drugari uz Brazil najveći favoriti da se na kraju nađu na Mundijal, i sva je prilika da će to biti i slučaj.
Naime, u ovom trenutku se ova selekcija nalazi na drugom mestu na tabeli sa osamnaest osvojenih bodova, što je za šest bodova manje u odnosu na prvoplasirani Brazil.
U prošlom kolu su izabranici selektora Skalonija odigrali jedan sjajan meč na svom terenu u kom su bez većih problema savladali Boliviju, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Pre toga smo bili svedoci prekida najvećeg južnoameričkog derbija, između Brazila i Argentine, i veliko je pitanje kako će taj meč biti registrovan.

Naš predlog

Paragvajci igraju promenljivo, ali je utisak ipak da nemaju šta da traže protiv Argentine koja dolazi u najjačem sastavu, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.