Petak, 08/10 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
08/10Peru vs ČileUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
06/10/2021 18:57
U noći između četvrtka i petka se nastavljaju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje će biti održano naredne godine, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Perua i Češke. Susret između ova dva tima je zakazan za 03:00h.
Peru

Kako sada stvari stoje utisak je da će se fudbaleri Perua veoma teško plasirati na Mundijal.
Naime, ova simpatična selekcija se trenutno nalazi tek na sedmom mestu na tabeli uz čak pet bodova manjka u odnosu na petoplasiranu Kolumbiju, a poznato je da je to peto mesto ujedno i poslednje koje donosi plasman u baraž za odlazak na Svetsko prvenstvo.
Inače, u prošlom kolu su Peruanci imali najteži mogući posao pošto su gostovali kod Brazila i tu očekivano doživeli poraz, pošto je taj duel završen rezultatom 2:0.

Čile

Nema nikakve sumnje da su Čileanci najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja južnoameričkih kvalifikacija.
Naime, Arturo Vidal i drugari se posle devet odigranih kola nalaze na osmom mestu na tabeli uz čak šest bodova manjka u odnosu na petoplasiranu Kolumbiju, i ne treba biti previše pametan pa reći da Čile ima minimalne šanse da se na kraju nađe na Mundijalu.
Do sada je ova selekcija odigrala devet mečeva na kojima je ostvarila samo jedan trijumf, uz čak četiri remija i isto toliko poraza.
U prošlom kolu je Čile poražen na gostovanju kod Kolumbije a taj duel je završen rezultatom 3:1.

Naš predlog

I jedna i druga selekcija mora da ide na trijumf na ovom duelu kako bi zadržali kakve takve šanse za odlazak na najveću smotru fudbala, pa mislimo da nas zbog svega toga očekuje jedan duel sa dosta golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.