Petak, 08/10 - Fudbal, Argentina, Primera
08/10Union Santa Fe vs Platense1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
07/10/2021 07:58
Argentinska Primera se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sante Fea i Platensea. Meč između ova dva tima je na programu od 19 časova i 30 minuta.
Santa Fe

Fudbaleri Santa Fea imaju dosta problema ove sezone, mada mora se priznati da ova simpatična ekipa u poslednje vreme pruža nešto bolje partije nego što je to bio slučaj većim delom šampionata.
Naime, na poslednja dva susreta ova ekipa je ostvarila dva trijumfa i to prvo na svom terenu protiv Patronata, a onda i na gostovanju kod Aldosivija u prošlom kolu, kada je bilo 1:2.
Inače, trenutno se Santa Fe nalazi na četrnaestom mestu na tabeli sa osamnaest osvojenih bodova, a primarni cilj će biti svakako plasman na jedno od prvih devet mesta na tabeli pošto to garantuje učešće u Kopa Sudamerikani.

Platense

Što se tiče Platensea, utisak je da ovaj tim igra baš onako kako su to i svi očekivali.
Naime, trenutno se ova ekipa nalazi na 23. mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na poslednjeplasirani Arsenal Sarandi.
Poražavajuće zvuči podatak da je do sada ova ekipa odigrala četrnaest mečeva na kojima je ostvarila samo dva trijumfa, uz čak sedam remija, ali i pet poraza.
U prošlom kolu je Platense odigrao jedan solidan meč na svom terenu protiv Patronata, a taj duel je završen bez golova.

Naš predlog

Santa Fe pruža sjajne partije u poslednje vreme i mišljenja smo da će to domaćin potvrditi i na ovom susretu zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.