Subota, 09/10 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Evropa
09/10Moldavija vs DanskaUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
07/10/2021 22:36
U grupi je sve jasno, Danci su prvi, Moldavci poslednji, pa je odluka za ovaj meč laka. Utakmica se igra u subotu u 20.45 u Kišinjevu.
Moldavija

Veliki uspesi šampiona Modavije, ekipe Šerifa, u Ligi šampiona probudili su fudbal u ovoj zemlji. Međutim, nema Šerif mnogo veze sa reprezentacijom, pošto tamo uopšte nema moldavskih fudbalera. Nacionalni tim Moldavije spada u jedan od najslabijih u Evropi i to je potvrdio i u ovim kvalifikacijama. Na šest odigranih utakmica samo su jednom ostali neporaženi, i to u duelu sa Farskim Ostrvima na svom terenu. Pošto su u prošloj utakmici izgubili na Farskim Ostrvima, najverovatnije će takmičenje okončati na poslednjem mestu u grupi. Protiv Danske su u prvom meču doživeli pravu katastrofu, pošto su u Herningu primili čak osam golova. Možda im taj ishod izazove želju za osvetom, ali su njihove mogućnosti baš male.

Danska

Jesu Danci bili favoriti u ovoj grupi, ali je malo ko mogao da pretpostavi da će biti ovoliko dominantni tokom kvalifikacija. \'\'Vikinzi\'\' su pobedili na svih šest mečeva, uz fantastičnu gol razliku od 22 data i nijednog primljenog gola. Već sada je jasn o da će biti prvi u grupi i u Katar otići direktno. Odlični su bili i na nedavno završenom Evropskom prvenstvu, ali ih je Engleska zaustavila u polufinalu, tek nakon produžetaka. Novu priliku da učine nešto na nekom velikom takmičenju imaće u Kataru sledeće godine, a do tada će pokušati da nastave ovaj sjajan niz iz kvalifikacija. Koliko su ubedljivi pokazali su u prošlom kolu kada su na svom terenu isprašili Izraelce sa 5:0, a oni su im, uz Škote, bili najveći konkurenti. Šta tek mogu da očekuju nejaki Moldavci?

Predlog

Posle onih 8:0 u meču odigranom u Herningu, kada je već u prvom poluvremenu pet lopti završilo u njihovoj mreži, teško je da Moldavci imaju neke iluzije pred novi duel sa \'\'Vikinzima\'\'. Pobeda gostiju, jednostavno, ne može da izostane, ali to znaju i kladionice, pa su koeficijenti za trijumf Danske jako niski. Pokušaćemo da predložimo golove, a smatramo da bi gosti mogli bar tri puta da pogode mrežu svog domaćina. Za igru T23+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.