Nedelja, 10/10 - Fudbal, Argentina, Primera
10/10Boka Juniors vs Lanus1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/10/2021 03:06
U subotu je na programu gotovo kompletno kolo argentinske Primere, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Boke Juniors i Lanusa. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:15h.
Boka Juniors

Generalno, fudbaleri Boke igraju dosta bolje nego što je to bio slučaj na početku sezone, ali je svim navijačima tima sa "Bombonjere" sasvim sigurno dosta teško pao poraz u prošlom kolu od najljućeg rivala River Plejta, kada je bilo 2:1.
Trenutno se Boka nalazi na desetom mestu na tabeli uz devet bodova manjka u odnosu na upravo River, koji se nalazi na prvom mestu, i kako sada stvari stoje najveći je favorit da dođe do šampionske titule.
Aktuelni šampion je do sada odigrao šest mečeva na svom terenu i ostvario dva trijumfa, tri remija i jedan poraz.

Lanus

Što se tiče Lanusa, svi navijači ovog tima imaju pregršt razloga za zadovoljstvo, pošto ova ekipa igra zaista fantastično u dosadašnjem toku argentinske Primere.
Naime, ovaj tim se trenutno mimo svih očekivanja nalazi na sjajnom četvrtom mestu na tabeli uz samo ćetiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani River Plejt.
Do sada je Lanus odigrao četrnaest mečeva u najkvalitetnijem rangu argentinskog fudbala i ostvario osam trijumfa, dva remija i četiri poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Sentral Kordobe kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Boka prosto mora da se iskupi svojim navijačima za poraz u prošlom kolu od Rivera, pa vam najviše zbog toga i savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa poprilično dobrom kvotom 1.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.