Nedelja, 10/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
10/10Fortaleza vs Flamengo1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
09/10/2021 03:20
U subotu nas očekuju novi mečevi u okviru 25. kola brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fortaleze i Flamenga. Susret između ova dva tima je zakazan za 00:00h.
Fortaleza

Sigurno je da su fudbaleri Fortaleze najprijatnije iznenađenje u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, a to nam nekako najbolje potvrđuje podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na fantastičnom četvrtom mestu na tabeli.
Do sada je ovaj simpatični tim odigrao 24 meča i ostvario jedanaest trijumfa, šest remija i sedam poraza, a u prošlom kolu je četvrtoplasirana ekipa na tabeli odigrala još jedan sjajan meč i slavila na gostovanju kod Fluminensea kada je bilo 0:2.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Fortaleza odigrala jedanaest mečeva i ostvarila šest trijumfa, tri remija i samo dva poraza.

Flamengo

Utisak je da su se fudbaleri Flamenga ove sezone više fokusirali na Kopa Libertadores gde su možda i očekivano stigli do plasmana u finale, i pokušaće izabranici Renata Gauča da ponove uspeh uz 2019. godine kada su u onom spektakularnom finalu savladali River Plejt.
Kada je u pitanju najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, trenutno se Flamengo nalazi na drugom mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Mineiro, od koga ruku na srce imaju i dva meča manje, pa bi sa dva eventualna trijumfa prišli na pet bodova manjka što i nije nenadoknadiva razlika.
U prošlom kolu je aktuelni šampion Brazila remizirao na gostovanju kod Bragantina kada je bilo 1:1.

Naš predlog

I pored toga što Fortaleza igra sjajno ove sezone, mišljenja smo da Flamengo prosto mora da ostvari trijumf na ovom susretu ukoliko želi da nastavki šampionsku trku sa Mineirom, pa vam savetujemo da odigrate 2 koju Mozartbet plaća sa sjajnom kvotom 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.