Nedelja, 10/10 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
10/10Italija vs BelgijaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
09/10/2021 09:53
U bori za treće mesto u Ligi nacija sastaju se domaćin Italija i najbolja selekcija na FIFA litsi Belgija. Utakmica se igra u nedelju u 15 časova.
Italija

Nadali su se \'\'Azuri\'\' da mogu objediniti titule evropskog prvaka i pobednika drugog izdanja Lige nacija. Međutim, srušila ih je Španija, koja im se tako osvetila za poraz na EURU u polufinalu. Selekcija Italije, tim porazom, prekinula je jedan neverovatan niz od 37 utakmica bez neuspeha. Možda bi Mančinijev tim produžio taj niz da nije bilo isključenja Bonućija u finišu prvog poluvremena meča na San Siru. Na kraju su \'\'Azuri\'\' uspeli čak da postignu gol sa igračem manje, ali je to bio samo poasni pogodak. Ipak, ni treće mesto neće biti zanemarljiv uspeh, pogotovo ako se setimo da Italijana nije ni bilo na prethodnom Mundijalu u Rusiji.

Belgija

Još uvek nam nije jasno kako su \'\'Crveni đavoli\'\' uspeli da izgube polufinale protiv Francuza. Bio je to stvarno spektakularan meč, iako mnogo potcenjuju ovo takmičenje. Jesu Francuzi bili oslabljeni, nisu ni Belgijanci bili kompletni, ali su gledaoci mogli da uživaju u majstorijama Lukakua, Azara, De Brujnea s jedne, te Mbapea, Benzeme, Pogbe sa druge strane. Belgija je vodila sa dva gola razlike posle prvih 45 minuta, Francuzi su izjednačli, ali je Belgiji poništen gol u finišu kod 2:2. Na kraju je trijumf \'\'Trikolorima\'\' doneo Francuskoj doneo Teo Ernandez u 90. minutu. Belgija odlično gura u kvalifikacijama za Mundijal i sigurno će igrati u Kataru, gde će braniti treće mesto iz Rusije.

Predlog

Mnogi tvrde da je ovaj meč za treće mesto nepotreban, da su selekcije koje su poražene u polufinalu utučene, i da im nije do igre. Pitanje je ko će se ranije oporaviti od poraza, Italija ili Belgija, pošto su obe bile uverene u plasman u finale. Posle ispuštenog vođstva od 2:0 možda će nešto teže biti Belgiji, ali oni žele da se revanširaju Italijanima za poraz na Evropkom prvenstvu u četvrtfinalu. Taj meč odigran je pre nešto više od tri meseca u Minhenu, a slavili su Italijani sa 2:1. Očekujemo otvorenu igru sa obe strane, te je najrealnije da bude golova. Naš predlog je igra gol-gol, a koeficijent za nju u kladionici 1xbet iznosi 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.