Nedelja, 10/10 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
10/10Almere vs De Graafschap1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
09/10/2021 10:18
Gostujuća ekipa je u boljoj formi od domaće, ali to ne mora ništa da znači. Utakmica holandske druge lige igra se u nedelju u 20 časova.
Almere

Domaći tim imao je odličnu prošlu sezonu, kada su bili blizu plasmana u Erediviziju. Stigli su do četvrtfinala plej ofa, ali ih tu zaustavila ekipa Nec iz Nijmegena. Izgleda da je taj neuspeh dosta uticao na ovaj tim, pa su u novo prvenstvo ušli znatno slabije. U devet utakmica u novom prvenstvu pobedili su samo dva puta, što je u ovom trenutku dovoljno samo za 16. mesto. Izgleda da su u letnjoj pauzi ostali bez nekih igrača, pa se Almere vratio među prosečne ekipe. Već četiri kola Almere ne zna za trijumf, dva puta su poraženi, a dva puta igrali nerešeno. Na ta četiri meča primili su čak 10 golova.

De Grafšap

Gosti su jedni od favorita za povratak u Erediviziju. Za sada se sve odvija po planu za njih, mada su trenutno tek na petom mestu. Međutim, na vrhu je takva gužva da su pet prvoplasiranih ekipa u dva boda. Vode Volendam i mladi tim AZ-a sa po 18 bodova, dok Emen, Ekscelzior i De Grafšap imaju po 16. Na četiri gostovanja u ocoj sezoni De Grafšap je tri puta već pobedio, a poražen je samo na gostovanju u Alkmaru, protiv drugog tima AZ-a. De Grafšap je prošlo prvenstvo završio na trećem mestu, ali nije useo da se kroz baraž domogne prve lige. Mogli su lako da budu drugi, i da direktno uđu u elitu, ali je na kraju Go Ahed Igls imao bolju gol razliku i otišao u viši rang.

Predlog

Ove dve ekipe bile su jedna do druge na kraju prošle sezone, jedni su bili treći, a drugi četvrti. To im nije pomoglo da se bar jedna na kraju nađe u eliti. Sada su gosti mnogo bolji, to se pokazalo u prvih devet kola. U poslednjih sedam međusobnih duela Almere je samo jednom dobio De Grafšap, bilo je to upravo prošle sezone. Sada su veće šanse na strani De Grafšapa, pa vam predlažemo da odigrate dvojku, za koju je koeficijent u kladionici Mozzart 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.