Ponedeljak, 11/10 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
11/10Argentina vs UrugvajUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
10/10/2021 00:57
U Buenos Ajresu igra se južnoamerički klasik, Argentina dočekuje Urugvaj. Meč se igra u 1.30 posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.
Argentina

\'\'Gaučosi\'\' su u dobroj situaciji, što se plasmana u Katar tiče. Posle devet odigranih kola Argentina ima 5 pobeda i 4 remija, ali i onaj prekinuti meč sa Brazlilom, koji bi mogla da dobije za zelenim stolom. Pre tri dana gostovali su u Paragvaju, gde su odigrali bez golova. Sada imaju niz od 23 uzastopne utakmice na kojima nisu izgubili pod vođstvom selektora Skalonija. Sigurno je za njih najvažniji trijumf na KOPA Amerika u Brazilu, kada su letos u finalu pobedili baš domaćina. Za Lionela Mesija osvajanje trofeja je bilo posebno važno, s obzirom da se to njegov prvi pehar sa reprezentacijom. U međuvremnu je postao i najbolji strelac Južne Amerike, pošto je prestigao po broju golova legendarnog Pelea.

Urugvaj

Još na prvom Svetskom prvenstvu ove dve selekcije su igrale u finalu i od tada kreće njihovo veliko rivalstvo. Urugvaj nije uspeo da pobedi Kolumbiju na svom \'\'Sentenariju\'\' pre tri dana, ali je produžio niz bez poraza u kvalifikacima. On sada iznosi šest mečeva, ali je četiri puta Urugvaj igrao nerešeno. Sada su \'\'Urusi\'\' na 4. mestu sa 16 bodova. Imaju po 4 pobede i remija, uz dva poraza. Isti broj poena ima i Ekvador, ali smo sigurni da u Urugvaju ne bi imali ništa protiv da kvalifikacije završe na četvrtom mestu i tako odu direktno u Katar. Neverovatno je da su Urugvajci postigli samo 13 golova u 10 utakmica, a u napadu imaju Kavanija i Luisa Suareza. Raspucani su bili samo protiv Bolivije, kojoj su dali četiri gola, dok su na ostalim mečevima postizali najviše jedan, ili eventualno dva.

Predlog

Prethodni duel ove dve selekcije odigrao se letos Brazilu na KOPA AMerika, u grupnoj fazi. Važnost meča nije bila toliko velika, jer se znalo da će obe ekipe u nokaut fazu, a slavili su Argentinci minimalnim rezultatom. I sada su Mesi i drugovi blagi favoriti, ali nismo ubeđeni u njihov trijumf. Pre svega nas očekuje još jedan tvrd duel, bez mnogo golova. Naš predlog je 0-2 gola, a koeficijent za nju u kladionici Mozzart iznosi 1.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.