Ponedeljak, 11/10 - Fudbal, Španija, Segunda
11/10Real Zaragoza vs Huesca1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
10/10/2021 23:30
Španska Segunda se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Saragose i Ueske. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Saragosa

Fudbaleri Saragose igraju promenljivo u dosadašnjem toku šampionata, pa se trenutno nalaze na devetnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
Zanimljivo je da je na osam odigranih mečeva Saragosa doživela samo dva poraza, ali je zato ova ekipa čak pet puta remizirala, i ostvarila jedan trijumf i to na gostovanju kod Alkorkona koji se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo šest osvojenih bodova.
Inače, u prošlom kolu je Saragosa vezala četvrti remi i to pošto su na svom terenu odigrali 0:0 protiv Ovijeda.

Ueska

Poznato je da je Ueska prošle sezone igrala u La Ligi, ali su po drugi put zaredom nakon ulaska u najkvalitetniji rang španskog fudbala i ispali iz njega.
Svakako da će primarni cilj ovog puta biti plasman u društvo najboljih, a trenutno se ova ekipa nalazi na petnaestom mestu na tabeli, i to pošto su na osam odigranih mečeva ostvarili tri trijumfa, jedan remi i čak četiri poraza.
U prošlom kolu je Ueska odigrala jedan loš meč pred svojim navijačima i doživeli novi poraz, a ovog puta je bio bolji Tenerife, pošto je na kraju bilo 1:2.

Naš predlog

Nakon četiri meča bez trijumfa na domaćem terenu smatramo da je konačno došlo vreme za jednu pobedu Saragose na svom terenu pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.