Sreda, 13/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
13/10Baija vs Palmeiras1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
12/10/2021 03:05
U noći između utorka i srede je na programu nekoliko izuzetno zanimljivih mečeva a za vas smo ovog puta analizirali duel između Baije i Palmeirasa. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Baija

Fudbaleri Baije imaju dosta problema ove sezone i apsolutno nikoga ne treba da iznenadi ukoliko ova ekipa na kraju ispadne iz društva najboljih.
Naime, ovaj tim se trenutno nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje mesto koje na kraju šampionata znači selidbu u niži rang.
Ruku na srce, u prošlom kolu je Baija posle duže vremena odigrala jedan dosta dobar meč i slavila na gostovanju kod Atletiko Paranensea, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Palmeiras

Palmeiras je još uvek aktuelni šampion Južne Amerike, ali će ova ekipa na veliku radost svojih navijača biti u prilici da odbrani trofej u Kopa Libertadoresu, pošto su nakon pobede nad Atletiko Mineirom izborili novi plasman u finale, gde ih ovog puta čeka Flamengo.
Kada je u pitanju brazilska Serija A trenutno se Palmeiras nalazi na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na upravo Flamengo, ali i uz čak četrnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Mineiro.
U prošlom kolu je inače trećeplasirani tim na tabeli poražen na svom terenu od Bragantina kada je bilo 2:4.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa ima dosta problema u psolednje vreme, ali smo mišljenja da je ipak kvalitet na strani gostiju, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.