Utorak, 12/10 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Evropa
12/10Portugalija vs LuksemburgUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
12/10/2021 03:38
U utorak su na programu poslednji mečevi kvalifikacija u oktobarskom ciklusu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Portugala i Luksemburga. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Portugal

Nema nikakve sumnje da su Portugalci apsolutni favoriti za osvajanje prvog mesta u svojoj kvalifikacionoj grupi.
Kristijano Ronaldo i drugari su do sada odigrali pet mečeva u ovim kvalifikacijama i ostvarili četiri trijumfa uz samo jedan remi i to na gostovanju kod Srbije, u jednom fantastičnom susretu koji je završen rezultatom 2:2.
U prošlom kolu su izabranici Fernanda Santoša odigrali možda i najbolji meč u ovim kvalifikacijama i to na gostovanju kod Azerbejdžana kada je bilo 0:3.

Luksemburg

Selekcija Luksemburga za sada nije ostavila nimalo loš utisak u ovim kvalifikacijama, pošto su do sada sakupili šest bodova.
Nažalost u prošlom kolu je ova selekcija verovatno i definitivno ostala bez bilo kakve nade da dođe do plasmana na drugu poziciju pošto su na svom terenu i pored toga što su odigrali dosta dobar meč fudbaleri Luksemburga poraženi od Srbije, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, do sada je trećeplasirani tim iz grupe odigrao dva meča na strani i ostvario jedan trijumf i jedan poraz.

Naš predlog

Mišljenja smo da bi ovaj meč mogao da nam donese baš dosta golova, pa vam zato savetujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.82.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.