Četvrtak, 14/10 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
14/10Flamengo vs Juventude1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
12/10/2021 19:13
U noći između srede i četvrtka je na programu gotovo kompletno kolo brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Flamenga i Žuventudea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za ponoć.
Flamengo

Flamengo je aktuelni šampion Brazila i sigurno je da će ova ekipa učiniti sve što je u njihovoj moći da dođe do nove titule, što će svakako biti veoma težak zadatak obzirom da se izabranici Renata Gauča trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli uz čak jedanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Mineiro, koji ruku na srce ima i dva meča viška u odnosu na aktuelnog šampiona.
U prošlom kolu je finalista Kopa Libertadoresa odigrao jedan solidan meč na gostovanju kod Fortaleze i ostvarili veoma važan trijumf, a taj duel je završen rezultatom 0:3.

Žuventude

Žuventude je novajlija u ligi i sigurno je da će primarni cilj ovog tima biti opstanak u društvu najboljih.
Trenutno se Žuventude nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na tim koji će na kraju napustiti najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa remizirala na svom terenu protiv Amerike iz Mineira, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na strani do sada je novajlija u ligi ostvario samo jedan trijumf na strani uz šest remija i pet poraza.

Naš predlog

Ne treba ovde biti previše pametan pa reći da je domaćin apsolutni faovorit na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.