Nedelja, 17/10 - Fudbal, Italija, Serija A
17/10Juventus vs Roma1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
17/10/2021 03:29
Subotnji program italijanske Serije A nam je doneo pregršt uzbuđenja, a zanimljivo je da je na sva tri susreta došao prelaz 2-1. Ništa manje uzbuđenja neće biti ni u nedelju, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Juventusa i Rome koji je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Juventus

Fudbaleri Juventusa nisu na najbolji mogući način započeli ovaj šampionat, međutim, kako prvenstvo prolazi tako i ova ekipa pruža sve bolje partije.
Naime, nakon početne krize, "stara dama" je na tri poslednja susreta zabeležila isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je Juventus u derbiju Torina savladao istoimenu ekipu, pošto je taj meč završen rezultatom 0:1.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Juve odigrao tri meča na svom terenu i ostvario po jedan trijumf, poraz i remi i sigurno je da je pobeda imperativ u večerašnjem meču sa Romom.

Roma

Apsolutno nema nikakve sumnje da je Žoze Murinjo trgnuo "vučicu" koja se posle sedam odigranih mečeva nalazi na četvrtom mestu na tabeli što i jeste primarni cilj Rimljana, pošto ta pozicija na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu su Rimljani ostvarili veoma važan trijumf na svom terenu protiv Empolija, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Inače, kada su mečevi na gostujućim terenima u pitanju, do sada je ekipa iz prestonice odigrala tri meča na strani i ostvarila jedan trijumf uz dva poraza, a sve su to uglavnom bili mečevi sa velikim brojem golova.

Naš predlog

Svakako da nas očekuje pravi spektakl u Torinu, u kom prednost ipak dajemo "staroj dami" koja je nae pobedničkom koloseku i mišljenja smo da neće skrenuti sa istog. Savetujemo vam da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 1.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.